Vytisknout 

Chlebové karbanátky od Kocoura

Manželka mi dala k večeři karbanátky a několikrát se zeptala jak mi chutnají, bylo mi to divné ale chuťově byly vynikající takže jsem odpovídal - jsou dobré. Následně mi manželka prozradila, že v nich nebyl ani kousek masa (koněčně jsem pochopil jak dokáže někdo vyrábět a prodávat např. jitrnice bez kousku masa).

Recept: Půl bochníku chleba rozkrájíme na kousky a rozmočíme v půl litru vody, ve které jsme předem rozvařili dvě kostky masoxu. Dále pokračujeme jako u normálních karbanátků : přidáme dvě vejce, česnek, majoránku, sůl, pepř a další koření podle toho jak je kdo do nich dává, trochu strouhanky. Pokud je směs příliš řídká zahustíme hrubou moukou, uplácáme karbanátky, obalíme ve strouhance a smažíme.

Další recepty:

Vepřové kůže

Kuřecí kostry

Gulášová polévka/guláš/prejt/paštika... aneb co vše se dá uvařit z tašky kostí za 10 korun

Slezina

Prejt z vepřových nožiček

Plstní sádlo

tento a další recepty na http://kocour12.blog.cz/1207/recepty-za-par-kacek-aneb-na-posledni-tyden-pred-duchodem

 

latest jordan Sneakers | NIKE